مکمل کراتین و مواردی که باید درباره آن بدانید

ورزش سنگین

مکمل کراتین و مواردی که باید درباره آن بدانید

اگر می خواهید در مورد کراتین بدانید اینکه کراتین چیست و چه کاربردی دارد؟ در این مقاله با ما همراه شوید. در دنیای بدنسازی، افرادی که به دنبال تناسب اندام هستند به دنبال قرص ها، پودرها و سایر مکمل ها هستند تا بتوانند اندامی زیبا داشته باشند. کراتین مونوهیدرات یکی از چند مکمل شناخته شده در بازار امروز است که بیشتر ورزشکاران از این مکمل استفاده می کنند.

آموزش های بدنسازی در وبلاگ آموزشی لباس ورزشی شرافیت 

طبق مطالعاتی که انجام شده است ای مکمل یکی از بهترین مکمل هاست و مصرف مدام آن باعث افزایش قدرت عضلانی و بهبود عملکرد ورزشکار می شود. همچنین مصرف کراتین سبب شده تا ورزشکار در زمان انجام فعالیت های شدید انرژی کم نیاورد.

کراتین چیست؟

کراتین به عنوان یک مکمل شناخته شده در میان ورزشکاران از محبوبیت خاصی برخوردار است. این ترکیب عالی که یک ترکیب نیتروژنه برای ذخیره فسفات در ماهیچه هاست می تواند سبب شود اسیدهای آمینه، گلیسین و آرژنین تولید کنند . این ماده ی موثر سبب می شود آب در درون ماهیچه ها جذب شود و کراتین دهیدراته شود و سپس از طریق کلیه ها دفع شود. شاید شما هم معتقد باشید کراتین مضر است و بارگیری آن برای بدن ضرر دارد اما اینگونه نیست در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم.

مکمل بدنسازی
آموزش بدنسازی شرافیت

بارگیری کراتین چیست؟

کراتین یکی از بهترین منابع سوختی برای بدن بوده و یکی از بهترین منابع سوختی برای بدن است. پس از هر تمرین مخصوصا تمرینات شدید کراتین با جذب آب بدن شما در ماهیچه ها سبب می شود در سلول های شما ذخیره می شود. کراتین توسط غذاهایی مانند گوشت و ماهی در بدن شما ذخیره شده . و سبب می شود تا سلول های شما ذخیره ی مناسبی داشته باشند و در زمان ورزش های سنگین به کمک شما بیاید.

READ  مچ بند بدنسازی و فواید استفاده از آن

به صورت معمولی مصرف پنج تا ده گرم کراتین در روز در طی مدت یک ماه یا بیشتر سبب شده تا میزان ذخیره سلولی شما به حد ایده آل برسد.  بارگیری کراتین به صورت یک دوره ی منظم صورت می گیرد و مصرف آن نیز طبق اصول و ضوابط منحصر به فرد است. با خرید لوازم بدنسازی شرافیت می توانید به اندام ایده آل خود هرچه سریع تر برسید.

نحوه ی ذخیره سازی کراتین

برای هفته ی اول شما باید روزانه بیست گرم از این مکمل را مصرف کنید که هر وعده معادل پنج گرم با فاصله ی 4 ساعت بوده  و حتما باید با آب مصرف شود. پس از آن دوز نگهدارنده را حدود پنج گرم کاهش دهید و به همین سبک ادامه دهید . این را بدانید بعد از یک هفته، بالابردن دوز کراتین هیچ سودی برای شما نخواهد داشت. شما نمی توانید سلول های ذخیره کننده کراتین را بزرگ کنید بنابراین به همان میزان که ذخیره می کنید باید مصرف کنید.

عوارض جانبی بارگذاری کراتین

ذخیره ی بیش از حد آب در بدن و در نتیجه ایجاد نفخ و بیماری های گوارشی مصرف کراتین در افراد مبتلا به بیماری های کلیوی باعث تشدید بیماری می شود.

لباس مناسب باشگاه بدنسازی
ورزش بدنسازی با مهدی شرافت

مزایای بارگیری کراتین

در مدت زمان کوتاه می توانید با بارگذاری کراتین نتیجه ی عالی ببینید برای بدنسازان و کسانی که میخواهند عضله سازی داشته باشند بسیار مفید است. ذخیره کراتین به صورت روزانه سبب می شود تا ورزشکار عملکرد خوبی داشته و ماهیچه های پر قدرت تری داشته باشد. میزان پایداری در ذخیره کراتین بسیار بالاتر از سایر مکمل هاست.

بارگیری کراتین را انجام دهم یا خیر؟

سوالی که همیشه مطرح می شود این است که آیا بارگیری کراتین را انجام دهیم یا خیر؟

READ  نحوه مصرف صحیح پروتئین توسط بدنسازان

شما در حالت نرمال با مصرف گوشت و ماهی به صورت روزانه می توانید کراتین مورد نیاز بدن خود را تامین کنید. اما اگر بخواهید بارگیری کراتین را انجام دهید باید دوز بالای کراتین را به صورت روزانه مصرف کنید و از مزایای کراتین در زمان کمتری برخوردار شوید. اگر بارگیری کراتین را انجام دهید به دلیل استفاده از دوز بالای کراتین ممکن است دچار گرفتگی عضلات شوید بنابراین توصیه می کنیم مراتب استفاده را میان وعده های مختلف تقسیم کنید و در هر وعده دوز کمتری را استفاده کنید.

اگر بارگیری کراتین را انجام ندهید اتفاق خاصی نمی افتد تنها بدن شما از همان ذخیره ی کراتین طبیعی خود استفاده می کند بنابراین باید مواظب باشید ذخیره ی کراتین بدن شما کاهش پیدا نکند. در این صورت نمی توانید از مزایای کراتین استفاده کنید.

چه مقدار کراتین مصرف کنم؟

مصرف کراتین انواع مختلفی دارد بسیاری از متخصصان معتقدند که روزی 20 گرم در چهار وعده مصرف شود و برخی این اعتقاد را دارند که 3/0 گرم در ازای هر یک کیلو از وزن بدن در مدت زمان پنج روز، البته توصیه ی ما به شما این است مصرف پنج تا ده گرم در طول روز به مدت یک ماه می تواند ذخیره کراتین شما را فراهم آورد.

نباید های بدنسازی
نباید های بدنسازی

مصرف کراتین را باید به صورت دوره ای باشد؟

بسیاری این سوال را می پرسند که آیا کراتین را باید به صورت دوره ای مصرف کرد یا خیر؟ پاسخ منفی است شما می توانید کراتین را به طور مداوم استفاده کرده و از فواید که دارد بهره مند شوید. دلیل اینکه توصیه می شود کراتین به صورت دوره ای مصرف می شود این است که شاید تصور می شود در صورت قطع کراتین بدن در برابر این ماده مصون شود و دیگر نتیجه ای قبل مشاهده نشود.  دلیل دیگری که وجود دارد این است که تصور می شود با قطع نکردن کراتین احتمال دارد بدن شما دیگر کراتین تولید نکند که این تصوری اشتباه است شما می توانید با خیال راحت کراتین مصرف کنید.

READ  تا به حال پیش آمده از خرید اینترنتی لباس پشیمون بشی؟

آیا همراه با کراتین کربوهیدرات هم مصرف کنم؟

توصیه می شود همراه با کراتین کربوهیدرات و پروتئین نیز مصرف کنید زیرا مصرف کربوهیدرات نیز باعث افزایش کراتین در عضلات شما می شود. همچنین مصرف کربوهیدرات با پروتئین نیز همین نتیجه را به همراه دارد. افزایش ترشح انسولین در بدن سبب شده تا کراتین بیشتری در بدن ذخیره شود. مصرف کراتین همراه با کربوهیدرات سبب عضله سازی بیشتری در ورزشکار می شود بنابراین مصرف کربوهیدرات بر پروتئین ارجحیت دارد.

زمان مصرف کراتین

بهتر است کراتین را بعد از ورزش مصرف کنید در این صورت نتیجه ی بهتری حاصل خواهد شد. اگر بعد از تمرین کراتین را مصرف کنید بعد از مدت زمانی شاهد افزایش توده ی عضلانی خود خواهید شد.

 کراتین را چگونه مصرف کنم؟

کراتین را می توانید به صورت قرص مصرف کنید یا اینکه پودر کراتین را در آب میوه و یا قهوه ی خود بریزید. البته در مورد قهوه کمی شک و تردید وجود دارد. اینکه آیا قهوه به دلیل وجود کافئین می تواند اثر سوء بر کراتین داشته باشد یا خیر؟ تحقیق جامعی در این مورد ارائه نشده است و بسیاری از افراد کراتین را با قهوه مصرف می کنند. شما می توانید قرص های کراتین را با آب مصرف کنید چرا که کراتین در آب گرم به راحتی حل می شود. فروشگاه اینترنتی شرافیت ارائه دهنده انواع رکابی بدنسازی شرافیت و مایو ورزشی شرافیت است. برای خرید دیگر وسایل ورزشی می توانید از این سایت اقدام نمایید.

مکمل کراتین و مواردی که باید درباره آن بدانید

مقاله‌های پیشنهادی

keyboard_arrow_up

طراحی و توسعه توسط کاسبی